Despre noi

 

 

 

DESPRE NOI

Modern Power Systems a fost fondata in anul 2012 si ofera servicii profesioniste in domeniul telecomunicatiilor si energiei. In cei 4 ani de activitate, compania noastra  a realizat numeroase proiecte, a colaborat cu cele mai importante companii din Romania (Vodafone, Orange, Cosmote, Romtelecom, Enel, Huawei etc.) si si-a perfectionat in permanenta echipa.

Suntem o echipa energica care va ofera servicii integrate de consultanta, proiectare, constructie si mentenanta a sistemelor fotovoltaice. Cu Modern Power Systems veti avea posibilitatea de a descoperi  noile metode si produse pentru economia energiei electrice. Noile constructii folosesc lampi de iluminat cu led, panouri solare,  panouri fotovoltaice si conceptul de casa inteligenta prin implementarea unui soft de comanda centralizat accesibil pentru smartphone, tableta si PC. Fie ca e nevoie de un corp iluminat cu led sau sisteme mai complexe, oamenii aleg solutii moderne.

Modern Power Systems sta la dispozitia dumneavoastra  oferindu-va solutii de proiectare, executie si montaj la standarde ridicate

VIZIUNE, MISIUNE, STRATEGIE

Noi credem ca viitorul nostru colectiv depinde de energia regenerabila, de un mediu curat si dorim sa fim un furnizor de solutii de varf, aspirand sa devenim un lider in domeniu. Ne specializam si ne perfectionam in fiecare zi pentru asta.

Ne dorim sa imbunatatim calitatea mediului si a vietii oamenilor prin folosirea inovatiilor tehnologice din domeniul energiei solare dar si a solutiilor de reducere a consumului de energie

Cu Modern Power Systems veti avea posibilitatea de a descoperi  noile metode si produse pentru economia energiei electrice.

Noile constructii folosesc lampi de iluminat cu led; panouri solare; panouri fotovoltaice si conceptul de casa inteligenta prin implementarea unui soft de comanda centralizat accesibil pentru smartphone, tableta si PC. Fie ca e nevoie de un corp cu led sau sisteme mai complexe, oamenii aleg solutii moderne.

Modern Power Systems sta la dispozitia dumneavoastra oferindu-va solutii de proiectare, executie si montaj la standarde ridicate.